måndag 6 februari 2012

Känslan av ett rep...



Här sitter vi i sängen denna måndagkväll och repar våra låtar. Vår första duo-spelning närmar sig, spännande värre! Gamla godingar utlovas och denna gången blir det mestadels sent 80-tal och tidigt 90-tal, tror det kommer att passa publiken :)

Blir lite sugen på att köra ett helt spektakulärt nummer med överenergisk dans, en hel del "Woo woo - jag hör er inte! En gång till! Woo woo", farandes från sida till sida på scenen och elda igång den stackars skrämda publiken... men efter ytterligare ett par sekunders funderande inser jag att de fyra som sitter kvar med stora ögon och öppna munnar inte vet om de ska skratta eller gråta.
Nåja, en annan gång kanske.

Nu tar vi en liten paus i repet eftersom tvättmaskinen precis signalerade OE. Givetvis hittade vi bara bruksanvisningen på tyska men efter att kört förklaringen genom Google translate fick vi reda på att maskinen nu har "Trubbel i avloppet"
Ajaj, låter inte skönt!

Trött som en liten gris är jag också och borde sova nu, men det är mycket saker som ska fixas och så lite tid att fixa det på...sååå...
Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar