måndag 19 december 2011

Känslan av nåt mäktigt...

Det här trädet var från början bara ett vackert, men tomt träd. På ett litet bord under trädet låg en penna, en sax, lite snören och små vita lappar. På en skylt bredvid stod det "Önska dig något och häng upp det i trädet" och ni ser ju hur många det är som har gjort just så.
Det var en väldig blandning på önskningarna, några hade önskat sig hundar, någon att få vara frisk. En hade önskat en mer jämställd man... Ni ser, ett ganska brett spann.
I vilket fall tyckte jag det var vackert både att titta på och läsa från. Så många olika människor med så många olika önskningar hade skapat detta vackra tillsammans... detta stora, omedvetna möte just här. Fint!

Nu börjar det dessutom lacka rejält och det gäller att få ihop allt som ska fixas innan själva julafton. Tack och lov är det bara roliga saker och jag njuter ju maxat av den här tiden :)

Nu ska det knoppas in, sov fint och dröm mäktigt!

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig ide. Måste varit roligt att läsa. Tänker på barnen som stod hos tomten på Hansakompaniet när vi var där. Allvarliga med stora ögon. Neg och bockade när dom var färdiga med sin önskan. Underbart:-)

    SvaraRadera
  2. Så sött att man blir alldeles mjuk :)

    SvaraRadera