lördag 3 december 2011

Känslan av nåt stort...

Ja men tänk att få ta in en sån här till jul, få pynta den och sen stå på en lyftkran för att sätta fast stjärnan i toppen! Kulorna skulle nog behöva va i storleksordning Pilates-boll för att kännas rätt i dimension.
Vilken super-julstämning man borde fått...eller? Trots att vi förmodligen hade fått kapa bort ca 11 13-delar så hade det känts fräckt tror jag.

Nu bär det iväg på allehanda trevligheter. Trots varning från Emma kanske vi t.o.m. tar en tur till IKEA denna lördag. Wish us luck :)
Jag röstar även på en trevlig "lunner" (lunch & dinner i ett) dock med största sannolikhet inte på IKEA. Nåja, nu drar vi!

Hej och sånt!

2 kommentarer:

  1. Ja, shit pomfritt, som barnen brukar säga... tänk och ha en sådan megagran här hemma. Det hade ju samtidigt blivit en kanonträningsgran, med tanke på allt klättrande och alla pilatesbollar man passerar på vägen upp till stjärnorna... nej, just det, stjärnan ska det ju vara.;O) Coolt vilka stora pepparkakshjärtan och äpplen man skulle klättra förbi och jag undrar om tomtarna och änglarna som hänger där är utklädda provdockor??? Vad tror du?
    Här har det dock blivit en mindre variant... ungefär lika lång som jag. =)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vad läskigt det lät med provdockor i granen, nu finns risken för mardrömmar :/ Tur att vi inte fick plats med den där stora ändå :)
    Kram!

    SvaraRadera