söndag 1 januari 2012

Känslan av en skön dag...


Gott nytt år alla! Det känns fräscht och kul med ett nytt år och det känns som det blir ett riktigt bra ett!

På bilden ser ni hur vackert vi hade det i torsdags när vi blev bjudna till väldigt goda vänner. Vilken tur man har! Gott och oerhört trevligt!

Dagen idag har varit lugn, precis så som nyårsdagen ska vara. Vi körde runt i skogarna och skrämde upp oss själva med olika troll- och zombie-berättelser, samtidigt som vi passade på att hitta gamla hus där släkten bott för längesen. Sambon stirrade med tom blick och pratade entonigt medan jag kved som en såg i högsta möjliga register. Effektfullt! T.o.m. jag blev rädd.

På eftermiddagen våldgästade vi åter igen våra goda vänner och satt och fikade och pratade i fyra timmar, det går fort när man har trevligt!

Kvällen avslutades sen med pizza och roliga historier från svärföräldrarnas barndom, lyckad kombo kan jag säga. Härligt också att se de små rosorna på svärmors kinder när man frågar hur de träffades. Kärleken blir aldrig gammal.

Morgondagen bjuder på en hel del, bl. a. power walk i city med en kompis och ett födelsedagskalas, men mer om det imorgon.
Sov gott folks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar